Επιστροφή στις νίκες για τη Μαύρη Θύελλα, η οποία επικράτησε με σκορ 2-1 της Athens Kallithea στο «Ελ Πάσο» για την 6η αγωνιστική της Super League 2.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, ανοίγοντας το σκορ στο 8o λεπτό. Ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Κρέσπι για το 1-0. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη πατούσαν καλύτερα στο χορτάρι και ο Μορέιρα στο 41’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα για να σκοράρει σε κενή εστία για το 2-0.
Η Athens Kallithea απάντησε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μαυριά να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά για το 2-1 του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο διαιτητής είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μονομαχία του Οικονόμου με τον Ματίγια, αφήνοντας την Καλαμάτα με ποδοσφαιριστή λιγότερο.
Παρόλα αυτά, η ομάδα μας είχε εξαιρετική οργάνωση, δεν κινδύνεψε ως το φινάλε και πήρε την πέμπτη της νίκη σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Καλαμάτα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γκέλιος, Καλουτσικίδης, Βαφέας, Στρούγγης, Τάχατος (76′ Λυμπεράκης), Οικονόμου, Κατάλντι (76′ Τσελεπίδης), Τσέλιος (53′ Κωτσόπουλος), Παμλίδης (70’ Σπυράκος), Μορέιρα, Μπρούνο Γκάμα (53′ Τσορνομάζ).