MATCH CENTER

Ανακοίνωση ΠΑΕ Καλαμάτα

Η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας εξελίσσεται παράλληλα με την προετοιμασία σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό ώστε να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία αγωνιστεί παρά τις δυσκολίες λόγω της αβεβαιότητος και της αναμονής της αναδιάρθρωσης. 

Η επιλογή των ποδοσφαιριστών όπως και η διαχείρισή τους είναι αδιαπραγμάτευτα αποκλειστική ευθύνη του καταξιωμένου προπονητή κ. Ν. Αναστόπουλου. Για τις διαπραγματεύσεις με τους ίδιους ή με τους εντεταλμένους αντιπροσώπους τους (manager,  διοικήσεις άλλων ομάδων κ.λπ.) είναι υπεύθυνος ο Γιώργος Ράλλης με συνεχή ενημέρωση και υποδειγματική συνεργασία με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργο Πρασσά που η αγάπη του για την ομάδα της πόλης μας μηδενίζει την απόσταση στηρίζοντας οικονομικά το όραμα όλων των Μεσσήνιων φιλάθλων.

Όμως, με αφορμή αναρτήσεις συγκεκριμένης αθλητικής ιστοσελίδας αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ανακοίνωση. Κάποιες εφευρέσεις λοιπόν της ιστοσελίδας είναι: δήθεν διαφωνίες, προβλήματα συνεννόησης, αντίπαλα στρατόπεδα (!!!) κ.λπ., ποδοσφαιριστές ότι δήθεν αρνήθηκαν την ένταξή τους στην ομάδα, γυμναστές που δήθεν δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Πήλιο (ήδη βρίσκονται 2 στο βασικό στάδιο προετοιμασίας), βαν που δήθεν ήρθαν (η αποστολή έφυγε κανονικά με το πούλμαν της ομάδας) !!! Πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο Πήλιο – ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές μας και σχόλια κακεντρεχή για την απόδοση της ομάδας ( πάλι καλά που πήραμε τους 3 βαθμούς!!!!). Όλα αυτά σε μια γενικευμένη προσπάθεια αμφισβήτησης της οργανωμένης, σοβαρής και υπεύθυνης προσπάθειας.

Ανεξάρτητα του αυτοεξευτελισμού τους, αφού διαψεύδονται από τα γεγονότα τις αμέσως επόμενες ώρες ή ημέρες, αυτά τα δημοσιεύματα δημιουργούν – για λίγο, αφού το ψέμα έχει κοντά πόδια – αναστάτωση και ψευδείς εντυπώσεις στους φιλάθλους.

Έτσι τονίζουμε κατηγορηματικά ότι η οργάνωση της ομάδας εξελίσσεται σε κάθε επίπεδο (διοικητική ενίσχυση, αγωνιστική ενίσχυση, υποδομές) σύμφωνα με το σχεδιασμό πρωταθλητισμού (Πρόεδρος, Διοίκηση, Προπονητής σε άριστη συνεργασία με καθορισμένους ρόλους εξ αρχής) και η θέση της ομάδας εκφράζεται αυθεντικά από την επίσημη ιστοσελίδα της και τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας.

Επειδή ούτε διάθεση, ούτε χρόνος περισσεύει να διαψεύδουμε σενάρια, να εξηγούμε όνειρα, να ψυχογραφούμε, να συντηρούμε στην επικαιρότητα και να στηρίζουμε την αυτοπροβολή κάποιων, η ανακοίνωση αυτή θεωρούμε ότι αρκεί για να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους» και θέλουμε να είναι η τελευταία προς τέτοια κατεύθυνση. 

Η κριτική του τύπου φυσικά αποτελεί ανάγκη για τη Διοίκηση, καθώς εντείνει τις προσπάθειες για το καλό της ομάδας. Όμως αναλήθειες, κακοβουλίες και υστεροβουλίες θα «πέφτουν στο κενό» και δε θα σχολιάζονται, ούτε φυσικά θα απαντώνται ως ανάξιες λόγου ενώ εάν είναι φαιδρές (γιατί υπάρχουν και τέτοιες), θα προσπαθήσουμε να ευθυμήσουμε και να ψυχοθεραπεύσουμε!!!

Η δεδομένη αγάπη του Προέδρου για την ομάδα και τον τόπο καταγωγής του και η διάθεσή του να κάνει τα αδύνατα δυνατά, η αναμφίβολη πείρα, αξία και ο επαγγελματισμός του προπονητή μας σε συνδυασμό με την υπεύθυνη και σκληρή δουλειά όλων των συνεργατών τους θα στηρίζουν σίγουρα το ποδοσφαιρικό όραμα της πόλης μας.

Τέλος λοιπόν με τον καθένα και το κάθε τι απίθανο. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη, με ξεκάθαρη υπόσχεση αποζημίωσης ώστε να φεύγουμε από κάθε γήπεδο με το κεφάλι ψηλά όπως αρμόζει στην Μαύρη Θύελλα.