Εισιτήρια Διαρκείας

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας
μας, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023, για να πάμε
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου 2022-2023 αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η Κατηγορία των FANS αφορά ανέργους, φοιτητές και μέλη οργανωμένων συνδέσμων της ομάδας. Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του αντίστοιχου δικαιολογητικού (κάρτα / βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα / βεβαίωση σπουδών).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους, είναι απαραίτητα το oνoματεπώνυμo του κατόχου, η διεύθυνση e-mail, Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του.

Για την αγορά του εισιτήριου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Ωστόσο, η ΠΑΕ Καλαμάτα Θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ, με γνώμονα ταν προστασία των φιλάθλων μας, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.